26 / 04 / 2024

En kolay kira ödeme yolu Garanti'de

En kolay kira ödeme yolu Garanti'de

1 Kasım'dan itibaren bankalara yatırılması yasal olarak zorunlu hale gelen kira ödemeleri Garanti İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatik ve Cepbank Para Gönderme ile kolayca yapılabilicek.



Garanti 1 Kasım'dan itibaren bankalara yatırılması yasal olarak zorunlu hale gelen kira ödemeleri için pek çok kolaylık sunuyor.

Garanti müşterisi olmasanız bile;

Şubelerden kira ödemenizi gerçekleştirebilir ya da Paramatiklerden GİRİŞ tuşuna basarak kartsız para yatırma adımından aynı işlemi rahatça yapabilirsiniz.

Bankasız Havale

Hem siz hem de ev sahibiniz Garanti müşterisi olmasanız bile Bankasız Havale ile Garanti Paramatikler'den kiranızı ödeyebilirsiniz.

Düzenli Ödeme Emri

Garanti İnternet Şubesi ya da şubelerinden bir talimatla kira ödemeleriniz için hesaptan ya da kredi kartından Düzenli Ödeme Emri verebilirsiniz.

Elma Hesabı

Elma Hesabı açtırıp, hiçbir işlem yapmadan hesabınızdaki paranın sürekli fonda değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Düzenli kira ödeme emriniz ile tarihi geldiğinde kiranız, Elma hesabınızdaki parayla otomatik olarak ödenecek.

Avans Hesap

Avans Hesap ile hesabınızda yeterli para olmasa bile kira ödemeniz gecikmeyecek.

Garanti'den bir ilk!

Garanti Emeklilik'ten alacağınız Kira Güvencesi Sigortası ile işsiz kalmanız halinde bile aylık kiranızın ödenmesini sağlayabilirsiniz.



Geri Dön