24 / 04 / 2024

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...



Gayrimenkul fiyatları artmaya devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlar alacakları konutun fiyatından emin olmak ve kolayca kredi kullanmak istiyor. Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olma özelliğine sahip olan Endeksa, gayrimenkul satmak, almak ya da kiralamak isteyenlerin referans noktası konumunda yer alıyor. Emlak danışmanları, bireysel kullanıcılar ve kurumsal firmalar gayrimenkul işlemlerinden önce Endeksa ile değerinden emin oluyor.

Tüm Türkiye için bölge olarak ortalama gayrimenkul fiyatlarının dışında gayrimenkulün özelliklerinin girilmesi ile otomatik şekilde değer hesaplayan Endeksa, kullanıcılarına hızlı ve kolay konut kredisi hizmeti sunuyor. Kullanıcılar, Endeksa üzerinden kolaylıkla mortgage başvurusu gerçekleştirebilecekler.

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa ile kullanıcılar, almak istedikleri evin özelliklerini girerek saniyeler içerisinde tahmini değerini ve kullanabilecekleri yaklaşık olarak kredi bedelini hesaplama imkanına sahip. Cep telefonu numaralarını girerek gerçekleştirecekleri mortgage başvurusundan sonra mortgage uzmanı kendilerine ulaşıyor ve en uygun konut kredisi seçeneklerini sunuyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirmekten mutluluk duyuyoruz. İş birliği yaptığımız bankalar, Endeksa’nın ürettiği konut değerini baz alarak kullanıcılarımız için en uygun konut kredisi seçeneğini sunacaklar. Öncelikle Garanti BBVA Mortgage ile başlattığımız bu hizmetimizi alanında öncü diğer kurumlarla yaygınlaştıracağız.” şeklinde konuştu.
 

Türkiye'de ev fiyatları yüzde 30 yükseldi!


Geri Dön