29 / 03 / 2024

Ender Vardar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan istifa etti!

Ender Vardar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan istifa etti!

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden bürokratlar arasında yer aldı. Vardar son gün mesai bitimine az bir zaman kala Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti.



Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden bürokratlar arasında yer aldı. 

Vardar son gün mesai bitimine az bir zaman kala Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. 

MHP'den Aydın Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa ettiğini doğrulayan Vardar Cuma günü Aydın'a gelerek Nazilli Ülkü Ocakları gecesine katılacak. 


ENDER VARDAR KİM? 

Nazilli Yenimahalle Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliği, Nazilli Pamukspor kulübü 2. Başkanlığı ve Yeni Nazilli Spor yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 1990-1992 yıllan araşma Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1992-1997 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. 1997 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde, Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı olarak atandı. Daha sonra Genel MüdürL lük'te İmar Uygulama Daire Başkanı olarak toplam 13 yıl görev yaptı. Şu an aynı Genel Müdürlükte Teknik Uzman olarak çalışmaktaydı. 


Ender Vardar kimdir?


Aydın Hedef Gazetesi 


Geri Dön