25 / 04 / 2024

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.



Üç yıl önce butik otelcilik sektörüne giren Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Otellerin her biri ayrı konsepte sahip. Spaya sahip Endless Suites, 32 odalı ve çocuklu ailelere hitap ediyor. Endless Boutique 18 odalı ve retro, vintage dekorasyonu bulunuyor. EN Suites, 8 odalı hostel tarzında ve daha çok gençlere hitap ediyor. 


Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak. Bu otel için 2 yıldır hazırlandıklarını belirten Endless Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ata Enderer, marka tescilini bile aldıklarım kaydetti. Otelin sürekli olarak resim heykel ve fotoğraf sergilerine ev sahipliği yapacağını söyleyen Enderer, "75 kişilik bir cep tiyatrosu olacak. Burada oyunlar sahnelenecek. Ayrıca cep tiyatrosu 150 kişilik bir konser salonuna da dönüşebilecek. Çeşitli etkinlikler yapacağız. Dans etkinlikleri içinde ünlü bir dansçı ile anlaşmak üzereyiz" dedi. Erdener, sanat oteli için 6 milyon dolar harcayacaklarını kaydetti. Booking.com'da puanları 9 ve 9.5 arasında değişen otellerini en çok Avrupalı ve Amerikalı turistlerin tercih ettiğini belirten Endener, 'Terli ve yabancı turistlerin şehir merkezindeki butik otellere yoğun bir ilgisi var. Dünyanın birçok şehrinde şubeleri bulunan büyük oteller yerine, bulunduğu şehrin ve bölgenin ruhunu yansıtan, özgün değerlere sahip olan butik oteller tercih ediliyor"dedi. Kendi dilindeki hizmetin ön planda tuttuklarım söyleyen Erdener, 6 dilde konuştuklarım belirtti. Butik otellerin uzun dönem kiralamada da tercih edildiğini kaydeden Erdener, "Uzun dönem kiralayanların yaş ortalaması 2528, Genelde. 6 ay ve 3 ay aralığında değişiyor" dedi. 


Dünya


Geri Dön