19 / 04 / 2024

Enerji Oscar Ödülleri 26 Eylül'de sahiplerine verilecek!

 Enerji Oscar Ödülleri 26 Eylül'de sahiplerine verilecek!

Enerji sektörünün en önemli platformu olan ICCI – Enerji ve Çevre Konferansı ve Fuarı, bu sene ikinci kez Enerji Oscar'larını "Enerji Oscar Ödülleri 2011" töreniyle sahiplerine verecek. Ödülleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız verecek



Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen,ICCI 2012 - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nın ardından, 26 Eylül 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenecek ödül törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar BakanıTaner Yıldız, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen ile çok sayıda kamu üst düzey yetkilisi, akademisyen ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve enerji sektörünün önde gelen profesyonelleri katılacak.


Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla, geçtiğimiz yıl ICCI 2011 kapsamında Türkiye'de ilk defa sahiplerini bulan Enerji'nin Oscar'ları, 26 Eylül 2012 tarihinde JW Marriott Otel Ankara’da yapılacak muhteşem bir törenle ikinci kez sahiplerine ulaşacak.



Geri Dön