29 / 03 / 2024

Enerji Verimliliği Derneği'nin 14'üncü şubesi Adana'da açılıyor!

Enerji Verimliliği Derneği'nin 14'üncü şubesi Adana'da açılıyor!

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak ve sonuçlarını kamu kuruluşları, vatandaşlar ile paylaşarak verimliliği arttırmak için tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin 14. Şubesi Adana’da açıl



Güçlü yönetimi ve nitelikli teknik altyapısı ile başarılı kampanyalar ve etkinlikler düzenleyerek toplum üzerinde enerji verimliliği konusunda kısa zamanda farkındalık oluşturmayı başaran Enerji Verimliği Derneği’nin yeni şubesi  Adana  Sanayi Odası’nda faaliyet gösterecek.


Enerji Hanım, Enerji Çocuk, Enerji Verimli Ulaşım ve Enerji Verimli Sanayi’den oluşan Enerji Takımı ile Türkiye’nin dört bir yanında etkin projeler gerçekleştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin şube sayısı, Adana’da açılacak şubeyle beraber 14’e çıkacak.


Enerji Verimliliği Derneği Başkan Vekili  Adnan Ersoy Ulubaş ve aynı zamanda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı da olan Enerji Verimliliği Derneği Adana  Şube Başkanı Zeki Kıvanç’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Enerji Verimliliği Derneği Adana Şubesi açılış töreni, 20 Şubat 2015 Cuma günü saat 10.30’da Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.


ADANA ŞUBESİ YÖNETİMİ


ADASO Başkanı Zeki Kıvanç’ın başkanlığındaki Enerji Verimliliği Derneği Adana Şubesi’nde, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe Başkan Yardımcısı, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan Sayman, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Mustafa Güneş Genel Sekreter, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç.Dr. Ahmet Teke ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.


Geri Dön