29 / 03 / 2024

MalatyaPark 14 Kasım'da açılıyor!

MalatyaPark 14 Kasım'da açılıyor!

Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen MalatyaPark, 14 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 12:00'da açılıyor



Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen MalatyaPark, şehrin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak 14 Kasım 2009, Cumartesi günü saat 12:00'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılıyor. Açılışa perakende sektörü ve Malatya protokolünden önemli isimlerin de katılımı bekleniyor.
 
Malatya'ya gönül veren 32 iş adamının bir araya gelerek kurduğu Malatya Girişim Grubu'nun, öncelikli hedef olarak belirlediği MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin resmi açılışı, 14 Kasım 2009, Cumartesi günü Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Merkezin halk açılışı ise 21 Kasım 2009 Cumartesi günü sürpriz etkinliklerle gerçekleşecek. Yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlayacak olan projenin, alışveriş merkezi kısmı ilk ve tek olma misyonuyla hizmete açılırken şehrin ilk 5 yıldızlı oteli, tam donanımlı özel hastanesi ve 200 lüks konut projesinin temelininse önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.
 
Kiralama hizmeti, dünyanın en prestijli gayrimenkul hizmetleri ve finansal yatırım firması Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından gerçekleştirilen MalatyaPark, yüzde 90 doluluk oranıyla sektöründe önemli bir başarıya da imza attı. Koçtaş ve Migros'un dışında merkezde; Mudo, YKM, Teknosa, LC Waikiki, Buger King, Flo Adidas, Adil Işık, Mado, Kiğılı, Mavi Jeans, Sabri Özel, Seven Hill, Sony, Vestel, Wenice gibi toplam 139 mağaza hizmet verecek. 


Geri Dön