19 / 04 / 2024

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi' nde kuruldu.



Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi'nde kuruldu.


Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü elektrik ve elektronik malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Bunun için gerekli makine alet ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Proje ve etüt işlemlerini yapmak ve uygulamak, danışmanlık hizmeti sunmak ve gerekli eleman temini sağlamak. 2- Her türlü kimyasal maddenin temini ile alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Her çeşit ham madde ve yardımcı maddenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Danışmanlık  hizmetleri yapmak.3- Her türlü inşaat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek. Taşeron olarak gerekli işleri yapmak. Gerekli makine ve techizatın temini sağlamak. İzolasyon malzemesinin ve Boru profil metal malzemenin temini ve satışı.4- Her türlü orman ürünlerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Orman ürünlerinin işçiliğini yaparak marangoz malzemelerinin alımı satımını yapmak. Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisap edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Şirket gerek gördüğü takdirde ortaklar kurulu kararı ile şirket dilediği işleri yapabilir. 



Geri Dön