19 / 04 / 2024

Enez Elektirik Kimya İnşaat adresi

Enez Elektirik Kimya İnşaat adresi

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi' nde kuruldu.

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti, Tekin Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Ünal tarafından kuruldu.

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Atakan koç tarafından bugün kuruldu.

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 10.Sokak'ta kuruldu.

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi 150 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avni Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Keşan-Enez karayolunun sorunları için soru önergesi hazırlandı!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Keşan - Enez karayolunun iyileştirilme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Küçüksolak tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kemahlı tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Taşçı Akif Sokak'ta kuruldu.

Enez Elektirik Kimya İnşaat adresi Haberi

Enez Elektirik Kimya İnşaat adresi

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi'nde kuruldu.


Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü elektrik ve elektronik malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Bunun için gerekli makine alet ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Proje ve etüt işlemlerini yapmak ve uygulamak, danışmanlık hizmeti sunmak ve gerekli eleman temini sağlamak. 2- Her türlü kimyasal maddenin temini ile alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Her çeşit ham madde ve yardımcı maddenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Danışmanlık  hizmetleri yapmak.3- Her türlü inşaat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör...