29 / 03 / 2024

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!


Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.



Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi konusu:
-Gayrimenkul satın almak, -Restorasyon ve renovasyon izinleri için tüm yetkili kurumlara başvurup gerekli restorasyon işlerini ve projelerini mimarlara yaptırmak, -İş merkezi ve ofisler kurup işletmek, -Gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekreterya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks, internet ve benzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, yiyecek içecek servisi temin etmek, -Kültür, sanat ve eğitim faaliyetleri organize edip düzenlemek, konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinler için kuracağı toplantı salonlarını düzenleyip tahsis etmek, kiralamak, işletmek, -Gayrimenkul danışmanlığı faaliyetleri yapmak. -Kendine ait veya kiraladığı gayrimenkulleri kiraya vermek, işletmek. -Kafe ve Restoran gibi yeme içme yerleri açma, işletme, kiralama ve kiraya verme işlerini yapmak, yaptırmak. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için bu işleri yapabilir: a) Bina, ofis, depo ve tesis satın alabilir, kurabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, işletebilir, restore ettirebilir, yenileyebilir. b) Mevcut veya ileride kurulacak yerli veya yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapabilir ve anlaşmalar akdedebilir. c) Her tür restorasyon ve yenileme projesi için başvuruda bulunup onay alabilir, ilgili proje sözleşmelerini üçüncü kişişlerle ve mimarlarla akdedebilir. d) Vekaletname, hizmet, acentalık, komisyonculuk, taahhüt ve şirket maksat ve mevzuunun gerektirdiği sair sözleşmeleri ve tapuda taşınmaz satın almak için gereken tüm belgeleri akdedebilir. e) Menkuller ve gayrimenkul satın alabilir, kiraya verebilir, menkul lerve gayrimenkulle ilgili her çeşit ayni ve şahsi hakları iktisap edebilir, tapu kütüğüne ve ilgili sicillerine şerh ve tescil ettirebilir. f) Şirketin faaliyet konuları ile ilgili ticari marka, model, resim, know-how patent hakları gibi gayrimaddi haklar iktisap edebilir, bunları ilgili sicillerine tescil, sicil kayıtlarını tadil ve terkin ettirebilir, iktisap edilen bu gibi gayrimaddi mallar üzerinde ticari amaçlı işler yapabilir ve her türlü tasarrufta bulunabilir. g) Şirket maksat ve mevzuunun gerektirdiği sair teşebbüslere girişebilir ve gerekli iş, muamele ve mukaveleleri yapabilir. Şirket, genel kurulunun alacağı ve ilgili ticaret sicilinde tescil ettirilecek ortaklar genel kurulu kararı ile yukarıda yer alan işler dışında, faaliyet konusu ile ilgili olan veya şirket için verimli olacağına karar verdiği işlere girişebilir.


Geri Dön