25 / 04 / 2024

Ens Yalıtım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uslu tarafından Tuzla'da kuruldu.



Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uslu tarafından kuruldu.


Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İzolasyon ve Yalıtım a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü Gemi, yat, makineleri, konut, fabrika, atölye vebenzeri binaların izolasyonu ve havalandırması, yapmak. d. Her türlü izolasyon maddelerinin poliüretan, sprey poliüretan , polyurea, sünger, köpük, ateşe ve ısıya dayanıklı silikon ve dolgu maddelerinin, ısı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama ham madde ve malzemelerinin üretim imalat, alım,satımı, uygulaması, ithalat ve ihracatınıyapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön