19 / 04 / 2024

Enver Demirel: Etimesgut'un yol, kaldırım ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılayacağız!

Enver Demirel: Etimesgut'un yol, kaldırım ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılayacağız!

Enver Demirel, belediyeye yeni bağlanan mahallelerde yatırımlara başladıklarını belirterek, "Yeni mahallelerimizde mahallelerimizin yol, kaldırım, sosyal ve kültürel tesis gibi ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlere devam edeceğiz" dedi.




Etimesgut'a yeni bağlanan mahallerde hizmet seferberliği başlatıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyeye yeni bağlanan mahallelerde yatırımlara başladıklarını belirterek, "Yeni mahallelerimizde mahallelerimizin yol, kaldırım, sosyal ve kültürel tesis gibi ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlere devam edeceğiz" dedi. 

Belediye,  TOKİ  Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yeni mahallelere, içinde yürüme yolu, koşu yolu, oturma grupları, fitness setleri, yeşil alan düzenlemeleri, oyun ve spor alanlarının olduğu bir park yapılacak. Mahallelerin farklı noktalarında yeni parkların inşaatlarına başlanarak bunlar yıl sonuna kadar hizmete açılacak.  Diğer yandan ihtiyaç tespiti için ön çalışmalar da devam ediyor.  Belediye Başkanı Demirel, Etimesgut'un 33 mahallesinin bulunduğunu hatırlattı. 


HaberTürk Ankara


Geri Dön