19 / 04 / 2024

Enver Ören vefat etti! İhlas Holding'in acı günü!

 Enver Ören vefat etti! İhlas Holding'in acı günü!

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören (74), bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü Şişli Memorial Hastanesi'nde vefat etti.




Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, nükseden sağlık problemleri nedeniyle geçen ay hastaneye kaldırılan ve tüm çabalara rağmen sağlık durumu düzelmeyen Ören, hayatını kaybetti.


Enver Ören'in cenazesi, ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan'daki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi İslam alimi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.


Cumhurbaşkanı Gül


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ören'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında, Ören'in vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

''Türk iş aleminin seçkin ismi Enver Ören, çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle memleketimize hizmet yolunda büyük bir sevdayla çalışmış, kurduğu yayın kuruluşlarıyla basınımızın gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır.


Çok yönlü hizmetleriyle gönüllerde müstesna bir yer edinen Enver Ören'i her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağız.''


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da mesajında, şunları ifade etti:

''Ülkemizin değerlerinden, Türkiye gazetesinin kurucusu, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı, değerli insan Enver Ören'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Medya sektöründe herkesin 'Enver ağabeyi' olan rahmetli Enver Ören, binlerce kişiye istihdam sağlayan, Türkiye'ye değer katan bir işveren, gazeteci, örnek bir insandı.

Türkiye, yeri doldurulamayacak, değerli bir insanı kaybetti."


AA


Geri Dön