29 / 03 / 2024

EON Meydan satışa çıktı! 588 bin TL'ye!

EON Meydan satışa çıktı! 588 bin TL'ye!

Firma: EON İnşaat

Proje: EON Meydan

YGA Yapı, İstanbul Sultanbeyli'de yeni bir projeyi satışa çıkardı. Sultanbeyli’de inşa edilen projede kaba inşaatın yüzde 40’ı öz sermaye ile gerçekleşti..



YGA Yapı, İstanbul Sultanbeyli'de yeni bir projeyi satışa sundu. Ailelere yönelik bir proje olarak dikkat çeken EON Meydan, ilk günden yoğun ilgi ile karşılaştı. Vatandaşın yüksek kredi maliyetiyle ev almak istemediğini belirten YGA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kılınçarslan, bu nedenle şirket bünyesinde ödeme planı oluşturduklarını belirtti.

Yeni Şafak'tan Emine Açar'ın haberine göre en genci 23 yıllık geçmişe sahip 4 köklü inşaat firmasının patronlarının bir araya gelerek kurduğu YGA Yapı, ilk projesi  EON Meydan  satışa sunuldu. İstanbul’un Sultanbeyli’de inşa edilen projede kaba inşaatın yüzde 40’ı öz sermaye ile gerçekleşti ve şirket dün itibariyle lansman satışlarına başladı. 11 bin metrekare arsada 4 blok halinde yükselen projede 220 konut ve 57 ticari üniteye yer veriliyor.

METREKARELER BÜYÜK

Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere üç daire seçeneği var. Ticari alanlar ise 42 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede teslimler 2020’de gerçekleşecek. Projede evlerin fiyatları ise 588 bin ile 1 milyon 385 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor.

YGA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kılınçarslan, bu projede aileleri hedefledikleri için evleri geniş olarak planladıklarını ve satışların başladığı ilk günde ailelerden yoğun bir ilgi gördüklerini söyledi. Müşterinin istemesi halinde tek parça olarak 6 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip ticari bir olanı kiralanabileceğini belirten Kılınçarslan, ticari ünitelerin ileriki bir tarihte açık arttırma ile satılacağına vurgu yaptı.

FAİZE ALTERNATİF PLAN


Kılınçarslan, bu dönemde konut kredilerinde vade farkının yüzde 3’lere dayandığını vatandaşın yüksek kredi maliyetiyle ev almak istemediğini belirterek şirket bünyesinde ödeme planı oluşturduklarını belirtti. Oluşturulan ödeme planı hakkında da bilgi veren Kılınçarslan şöyle konuştu: “Konut bedelinin yüzde 20’sini pesin alıyoruz. Birer yıl arayla her biri konut bedelinin yüzde 20’si kadar iki ara ödeme yapıyoruz. Geri kalan bakiyeyi de 46 ay vade farksız taksit yapıyoruz. Bu ödeme planımız da vatandaşın konut alımını kolaylaştırıyor.”

EON Meydan satışa çıktı! 588 bin TL ye!

ÇOCUKLARA AYRICALIK


Projede çocuklara ayrıcalık yaptıklarını da dile getiren Yalçın Kılınçarslan, “Sosyal donatılarda gerek kapalı alanda gerekse açık alanda çocukların site içinde güzel ve kaliteli vakit geçirmesini öncelikler arasına yerleştirdik. Burasının yaşayan bir site olması için proje bitiminde eğlendirirken aynı zamanda çocukların gelişimine katkı sunan etkinliklere de yer vereceğiz. Çalışan aileler de çocuklarını rahatlıkla bırakabilsin ve işten geç çıkınca aklı çocuklarda kalmasın diye projede anaokulu da yer alacak. Küçük bir sinema salonu ve çok amaçlı oyun salonumuz da olacak” dedi.

EON Meydan satışa çıktı! 588 bin TL ye!


SATIŞ OFİSİ
Tel: 216 446 40 45
Adres: Hasanpaşa Mah. Rabia Sokak No.3 Sultanbeyli/İST.

Web: http://eonmeydan.com/

 


projeye sor



Geri Dön