23 / 04 / 2024

Platform Merter Projesi satışa çıktı! 371 bin TL'ye!

Platform Merter Projesi satışa çıktı! 371 bin TL'ye!

Eroğlu ve Doğa Şehircilik, inşaatına başlanan karma proje niteliğindeki Platform Merter; bugün itibariyle satışa çıktı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 371 bin TL'den başlıyor ve 3 milyon 640 bin TL'ye kadar yükseliyor...



İstanbulun en değerli arazisi üzerinde, ticaret ve modern yaşamı geleceğe taşıyacak yeni bir Platform Merter yükseliyor. Merterin ve İstanbulun simgesi olacak yepyeni bir iş, moda ve yaşam merkezi inşa ediliyor.

Eroğlu ve Doğa Şehircilik, inşaatına başlanan karma proje niteliğindeki Platform Merterde farklı bir konsepti, Platform Fashion Parkı da hayata geçiriyor. Projede İstanbulun yeni iş, iletişim, moda ve ticaret merkezi olarak konumlandırılan Fashion Parkın yanı sıra rezidanslar, suitler, teras evler ve ofisler yer alacak.

Proje kapsamında yer alan konutların alanları ve fiyatları şu şekilde;

75-121 metrekarelik Platform Teras 1+1ler 371 bin TL ile 644 bin TL arasında;

115-146 metrekarelik Platform Residence 2+1ler 562 bin TL ile 875 bin TL arasında;

112-155 metrekarelik Platform Teras 2+1ler 526 bin TL ile 819 bin TL arasında;

159 metrekarelik Platform Residence 2,5+1ler 895 bin TL ile 1 milyon 18 bin TL arasında;

210-231 metrekarelik Platform Residence 3+1ler 1 milyon 66 bin TL ile 1 milyon 279 bin TL arasında;

293 metrekarelik Platform Residence 4+1ler 1 milyon 898 bin TLye;

322 metrekarelik Platform Residence 4.5+1ler 2 milyon 171 bin TL ile 2 milyon 238 bin TL arasında;

494-500 metrekarelik Platform Residence 5+1 penthouselar 3 milyon 604 bin TL ile 3 milyon 640 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor. Geri kalanı 120 aya kadar vadelendiriliyor.


16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin m² kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin metrekarelik özel Plaform Ofis alanından oluşan, DB Mimarlık-Bünyamin Derman imzalı karma kullanımlı (mixed-use) Platform Merter projesi, Merterin yeni simgesi olacak.

Platform Merter ile Merterde dükknlar ofislere, dar sokaklar rahat showroomlara, çarşılar ticaret merkezine, apartmanlar rezidanslara dönüşüyor. 224 milyon lira yatırım maliyeti (arsa dahil) ile hayata geçirilen Platform Merterde ön taleplerin toplanmasına başlanırken, projenin lansmanının ise Eylül 2011de yapılması planlanıyor. Platform Merterdeki rezidansların Mayıs 2013te teslim edilmesi hedeflenirken, Avrupanın tek moda ve ticaret temalı Platform Fashion Parkı ise, daha öncesinde, Eylül 2012de kapılarını açacak.

Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbulun en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulanan Merter Platform, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Merterin en güçlü markalarının bir araya gelerek tek ses olacağı Platform Merter tekstil sektörünün dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatı arttırabilecekleri yeni ve modern yüzü olacak.

3 kattan oluşan moda ve ticaret merkezi, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Merter Fashion Park; geniş showroom mekn çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacak vitrini olarak tasarlanıyor. Platform Fashion Parkta her türlü ihtiyaca yönelik tiplerde kurgulanmış tam 110 mağaza yer alıyor. Platform Merter; yüksek tavanlar, geniş kapılar, büyük vitrinler, doğru ışıklandırma, nitelikli malzemeler ile ferah ve kullanışlı bir ortam sunuyor.

Aynı anda hem şık bir ofise hem de bütünsel bir yaşam alanına sahip olmanın çok zorlaştığı İstanbul şartlarında, Platform Merter ticaret merkezinin yanı sıra özel ofis alanları ile her ihtiyacı aynı meknda sunma özelliği taşıyor. Son derece merkezi bir konumda yer alan Platform Merter ofislerinin terasları da bulunuyor.

Farklı beğeni ve ihtiyaçlara hizmet etmek üzere, stüdyodan 5+1 penthouselara kadar farklı daire seçeneklerini bünyesinde toplayan Platform Merter Rezidans lüksü seven geniş aileler için tüm detayları düşünülmüş, çok daha prestijli bir yaşam sunuyor.

Platform Merter Rezidansta yer alan tüm dairelerin kat bahçeleri bulunuyor. Aileler yükseklerde de yeşil ile buluşuyor ve mükemmel manzaranın tadını çıkartıyor.

Platform Merter Rezidans, kapalı otopark hizmeti, Wellness ve SPA Merkezi, açık/kapalı havuzu başta olmak üzere ayrıcalıklı sosyal imknları ve her dairedeki kat bahçeleri ile konforlu ve mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Platform Merter Rezidansların hemen yanında Wellness ve SPA merkezine karşı konumlandırılan 3 katlı teras evlerde ise müstakil hayatı sevenleri ferah ve mutlu bir hayat bekliyor.

Platform Merter Suites bölümünde ise sakinlere 5 yıldızlı otel hizmeti verilmesi hedefleniyor. Platform Merter Suites özel geliştirilen yiyecek/içecek, temizlik servisleri başta olmak üzere titizlikle kurgulanmış concierge hizmetini evinize taşıyarak lüksü yeniden tanımlıyor. Ayrıca; konaklama yapılmayan dönemlerde daire sahipleri adına kiralama yapılabilecek farklı bir hizmet sunan Platform Merter Suites günün 24 saati hizmet veren resepsiyonu ile de misafirlerini özel hissettirecek.

Platform Merter ticari ve rezidans alanlarının yanı sıra sosyal alanlarıyla da bölgeye canlılık getirecek. Platform Merterde yer alacak dünyaca ünlü restoranlar, açık havuz, kapalı havuz, sağlık için sakin SPA huzuru, ve profesyoneller tarafından işletilecek olan spor kompleksi bunlardan yalnızca bazıları. Daire ve ofis sahipleri bir asansör uzaklığında yer alan Welness SPA Centerda buhar odası, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzunda dingin saatler geçirebilirlerken, spor kompleksinde formunu koruyabilecek.

 

444 37 97
www.erogluyapi.com.tr

Platform Merter'e nasıl gidilir için tıklayınız

Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön