27 / 04 / 2024

EPDK'dan akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş açıklama!

EPDK'dan akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; akaryakıt piyasamızdaki fiyat hareketleri serbest piyasa koşullarında, kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır." ifadeleri kullanıldı.



Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamada; "Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; akaryakıt piyasamızdaki fiyat hareketleri serbest piyasa koşullarında, kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

A Haber'de yer alan  habere göre; konuyla ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından bir açıklama geldi.  Akaryakıt piyasasındaki fiyat hareketlerinin serbest piyasa koşullarına göre netleştiğini belirtilen açıklamada, "Kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır" denildi.

ÖTV'nin sıfırlanmasıyla birlikte küresel petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların ve döviz kurundaki hareketlerin doğrudan fiyatlara yansıdığı belirtildi.

EPDK dan akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş açıklama!

"BUGÜN ARTIŞ SÖZ KONUSU DEĞİL"

EPDK ayrıca bugün akaryakıt fiyatlarında herhangi bir artışın söz konusu olmadığını söyledi.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

EPDK'dan gizli zam açıklaması!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön