26 / 04 / 2024

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...



AKSOY Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda 200 milyon Euro’luk yatırımıyla hayata geçirdiği projesi 'Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı. 126 dönümlük yanmada üzerine inşa edilen projede 75 villa bulunuyor. Projede marina ve butik otel konsepti de var. Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan vekili Batu Aksoy, projeyi gazetecilere yerinde anlattı.

Para'da yer alan habere göre; Dünyaca ünlü Güney Afrikalı SAOTA Mimarlık Ofisi tarafından hayata geçirilen lüks villalarda, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, restoran, fitness ve spa gibi sosyal alanlar mevcut. Villalar ve havuzlar, özel ısıtma sistemleri sayesinde kışın da rahatlıkla kullanılabiliyor. Projenin 2019 Haziran'da bitirilmesi planlanıyor.

Aksoy, "Projedeki villalara en çok talep Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye'den geliyor. Bu projede 5 bin kişiye istihdam sağladık" dedi.

Villa fiyatlarının 2.3 milyon Euro'dan başladığını dile getiren Aksoy, en küçük villanın 480, en büyüğünün de 700 metrekare olduğunu söyledi. Aksoy, otel ve marina için izin süreçlerinin hala devam ettiğini belirtti.


Geri Dön