19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.



Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlık firmalarından ERA; eğitim, seminer, konferans ve etkinlik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.  ERA Gayrimenkul Türkiye,  Ege’nin incisi İzmir’e, 14 Temmuz Perşembe günü düzenleyeceği 3 ayrı etkinlikle çıkarma yapacak. Etkinlikler, ERA Gayrimenkul üyelerine yönelik düzenlenecek Com_ERA Ticari Gayrimenkul Eğitimi ile başlayacak. Aynı gün Hilton Otel’de saat 19.00- 21.00 arasında gerçekleşecek ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise semineri ile girişimci adaylarına Gayrimenkul Franchise semineri verilecek. Eğitim ve seminerlerin ardından TEAM ERA yaz partisiyle Ege Bölgesi Broker ve Danışmanları keyifli dakikalar yaşayacak.


Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili detaylı bilgilerin anlatılacağı seminerlerde özellikle kurumsallaşmanın faydaları ve kazançları masaya yatırılacak. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serileceği organizasyon, girişimci adaylarının bu sektörde neden yatırım yapmaları gerektiği konusunda rehber olma özelliği taşıyor.


Bugüne kadar düzenlediği konferans, eğitim ve pek çok sosyal etkinlikle broker ve gayrimenkul danışmanlarına ve markaya yatırım yapan ERA Gayrimenkul Türkiye, başarılı olmanın en önemli ve temel kuralının eğitim olduğu bilinciyle hareket ediyor.  ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitimlerine 19 Temmuz’da İstanbul Point Otel Taksim’de, 26 Temmuz’da İstanbul Dedeman Bostancı’da, 9 Ağustos  Ankara  Holiday Inn Kavaklıdere’de devam edecek.



Geri Dön