28 / 03 / 2024

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.



Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus’la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.  


ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Türkiye ekonomisine ve potansiyeline güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarını kesmeden sürdüren ERA, şimdi de Kuşadası bölgesinde faaliyet göstermek için önemli bir anlaşmaya imza attı. Türkiye’nin en büyük ofisi olma özelliği taşıyan ERA Plus ve işbirliğine ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan “Kuşadası’nda bölgenin önemli turizm profesyonellerinden Süleyman Koraş ile oğlu Gökhan Koraş ve ortakları Hüseyin Arslantürk ile yeni ofis sözleşmesi imzaladık. Ofis, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı ile bölgenin hatta Türkiye’nin en büyük ofisi olacak” dedi.

Ofisin kısa bir sürede 50 gayrimenkul danışmanına ulaşma, 40 giydirilmiş araçlık bir filo oluşturma gibi hedefleri bulunuyor. 6 katta faaliyet gösterecek olan ERA Plus, kiraladığı ofisin bir katını akademi haline getirecek, ofiste ayrıca oyun salonu, fitness salonu, kafeteryalar ve genel merkezin ofis olarak kullanacağı bir alan kurulması planlanıyor.  

Kuşadası ofisiyle, geçen yılın aynı dönemine göre martta gerçekleşen yabancılara satışların yüzde 35 artması ile birlikte yabancıya mülk satışına öncelik verilmesi planlanıyor.

Kuşadası emlak piyasası turizimci aileye emanet

ERA Mega girişimcisi Süleyman Koraş, Kuşadası Otelciler Derneği (KODER)’in kurucularından. 23 yıldır dernek yönetiminde aktif olarak görev yapmaya devam eden Koraş, Kuşadası’nda turizm işletme belgeli tesislerin denetlenmesi ve yıldızlandırılmasında Bakanlık yetkilileri ile birlikte çalışmalar da yürütüyor. Kuşadası Ticaret Odası´nın (KUTO) kurucularından Gökhan Koraş, KUTO’da sırasıyla yönetim kurulu başkanlığı, meclis üyeliği, 1. meslek komitesi başkanlığı ve meclis başkanlığı görevlerinde bulundu. Koraş, 2004 yılından bu yana bölgenin önemli turizm tesislerinin danışmanlığını ve koordinatörlüğünü yürütüyor.


 Yüzde 100 başarı sözü veriyor

Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markası olarak dünyada 3 bini aşkın ofis 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı olan ERA, iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye’de 35 ofisle faaliyetlerini sürdürüyor. Tüm ofislerini franchise sistemiyle açan ERA Türkiye; güçlü merkez ofis yapılanması, ERA Eğitim Akademisi ve uygulama ofisiyle yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.



Geri Dön