24 / 04 / 2024

ERA Türkiye ofisleri

ERA Türkiye ofisleri

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA, Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofislerine bir yenisi daha Gebze'de ekledi!

ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. 32'inci ofisini açan ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Enbir, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye Gebze’de ofis açtı!

ERA Türkiye Gebze’de ofis açtı. “ Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha Kocaeli, Gebze’de ekledi.

ERA Türkiye’den İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı!

Türkiye’de gayrimenkul alanında dünya standartlarını benimseyen ve de ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı.

Era Türkiye, Beyoğlu'nda ofis açtı!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye, Bostancı'da yeni bir ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. Yeni ofis ERA Artika, Anadolu yakasının önemli noktalarından biri olan Bostancı'da faaliyet gösterecek

ERA Türkiye yeni ofisini Bostancı’da açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

ERA Türkiye üç yeni ofisi ile büyümeye devam ediyor!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, ailesine üç yeni ofis daha kazandırdı.

ERA Türkiye, Ataşehir’de faaliyet gösteren ilk ofisi ERA RDG’nin birinci yılını kutladı!

Dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye’nin franchise ağına dahil olan ofisler, ERA Türkiye imkanları ile kendilerini gayrimenkul danışmanlığı sektöründe geliştirerek kısa zamanda başarıyı yakalıyor...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Yabancıların Türkiye’den ev alması kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılacak çalışma kapsamında yabancıların ve yurtdışında yaşayan Türklerin, Türkiye’den mülk edinmesini kolaylaştırılacak. Bu kapsamda, yurtdışı tanıtım ve satış ofisleri kurulacak.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye ofisleri Haberi

ERA Türkiye ofisleri

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü agresif büyümesine devam ediyor. Tüm Türkiye’de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul’da olduğu kadar Anadolu’da da zincirlerine yeni halkalar ekliyor. 


2016 yılını atak yılı ilan eden ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.  

Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor

Gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ERA Artı broker’ı Sevinç Düvenci, sektördeki 8 yıllık deneyimini ERA ailesiyle paylaşarak, öncesinde büyük işlere imza attığı ekibiyle birlikte gayrimenkul piyasasının dikkat çeken bölgelerden biri olan Kozyatağı bölgesinde hizmet verecek. 


ERA Türkiye,...