27 / 04 / 2024

ERA Türkiye üç yeni ofisi ile büyümeye devam ediyor!

ERA Türkiye üç yeni ofisi ile büyümeye devam ediyor!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, ailesine üç yeni ofis daha kazandırdı.



Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. ERA Tetikler, ERA Zirve ve ERA Gold ile bayi sayısını artırmaya devam eden ERA Türkiye 2014 yılı sonuna kadar 52 bayiye ulaşmayı hedefliyor.


Nisan ayında ailesine dahil ettiği 3 yeni ofisi ile büyümeye devam eden ERA Türkiye; ERA Tetikler Broker’ı Yavuz Selim Tetik,  Pendik, ERA Gold Broker’ı Mustafa Atlı/ Şafak Çiçek, Sancaktepe ve ERA  Zirve Broker’ı Ezgi Sinem Tanrıverdi / Didar Şentürk ile  İstanbul’un üç değişik ve önemli noktasında ERA Türkiye farkı ile hizmet vereceklerdir.


ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu gerçekleştirdikleri hızlı büyüme ile ilgili olarak “2014 yılında ERA Türkiye için öngördüğümüz büyüme hedefleri doğrultusunda hızlı bir ilerleme kaydediyoruz. Özellikle Nisan ayı içerisinde yakaladığımız bu başarı grafiğinin giderek yükseleceğine inanıyorum. Büyüyen markamızda aramıza katılan tüm yeni ofisleri, kendi eğitim merkezimizde düzenlenen sürekli eğitimler, iş kurmalarını kolaylaştıran destek faaliyetleri, geniş portföy ağı olanağı,  ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, finansal ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla desteklemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



Geri Dön