28 / 03 / 2024

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.



‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha ekledi.  Son 1 ayda 7’nci ofisini açan ERA Türkiye, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ERA Amiral’i hizmete soktu. ERA Amiral, Bursalılara nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesiyle hizmet verecek.


Türkiye’nin dört bir yanından talep var


ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ERA Amiral’ in açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının sadece ofis açmak olmadığını, franchise ağına sürekli destek verebilecek bir çizgide yürümek olduğunu söyledi. Baygan, “ ERA Türkiye olarak, önümüzdeki dönemde Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve  İzmir  başta olmak üzere büyük illerde ERA markalı ofislerin sayısını artırmayı hedefliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde özellikle Doğu Anadolu illerinden çok sayıda başvuru alıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz,  ofislerin geliştirilmesi ve tutundurulması konusu. Bu açıdan büyümemizde, sürekli destek kriterini öncelikli olarak düşünüyoruz. Kısa süre içinde 40 ofise çıkmayı hedefliyoruz” dedi.


Gayrimenkul sektörü kazandırmaya devam edecek


Gayrimenkul sektörünün geçmiş dönemlerde olduğu gibi gelecek yıllarda da kazandıracağını ifade eden Mustafa Baygan, “ Yatırım oranı çok bilinen franchising sistemi olan gıda sektörüne oranla çok daha düşük ve yatırımın geri dönüşü çok daha hızlı olan bir sektör olması da çok avantajlı hale getiriyor. Geçtiğimiz bir kaç senelik dönemde çok sayıda markanın Türkiye’ye girmesi de bu alanın karlılığını gösteriyor. ERA olarak, eğitime yatırım yapanın, farklı olanın  franchising sistemi sayesinde başarılı olmasının yüzde 100 garantili olduğunu iddia ediyoruz” şeklinde konuştu.



ERA Amiral


ERA Türkiye’nin Bursa’daki yeni ofisi ERA Amiral’in brokerlerı Günel Gençler ve Erkan Gençler. 1974 Bulgaristan doğumlu olan Günel Gençler, 2001’de Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gıda, sigortacılık ve finans sektörlerinde kariyeri olan Günel Gençler, ‘Uluslararası Emlak Danışmanlığı Sertifikası’na sahip.


ERA Amiral’in bir diğer brokerı Erkan Gençler de 1969’da Bulgaristan’da dünyaya geldi. 1995 yılında  Ankara  Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Erkan Gençler, mezun olduktan hemen sonra Rusya Belgorod Yüksek İnşaat Akademisi’nde yüksek lisans yaptı. Sigortacılık sektöründe deneyimi olan Gençler Bulgarca, Rusça ve Fransızca biliyor.



Geri Dön