29 / 03 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 



ERA Gayrimenkul Türkiye, “TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi” ile İzmirli girişimci ve gayrimenkul profesyonelleri ile bir araya gelerek,  İzmir  ve çevre illerin yatırım potansiyelinin doğru kullanılması için neler yapılması gerektiğini anlatacak. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, 29 Haziran Cuma günü İzmir Best Western Premier Hotel’de saat 12.30 -17.30 arasında “TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi” etkinliğiyle İzmirli gayrimenkul profesyonelleri ve girişimcileri ile bir araya getirecek.

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi’nde, Gayrimenkul Eğitmeni Kostas Bakas ‘’Supersonic Sonuçlar Üretmek‘’, Kişisel İnovasyon Stratejisti ve Yazar Şermin Yılmaz “Mutluluk İşimizde’’, ERA Creative Ofisi Broker’ı Yasin Kunduracı ‘’Bölgeni -1- Numara Yap’’, ERA Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen ‘’İstanbul’dan İzmir’e Gayrimenkul Piyasası‘’, ERA Dia  Ofisi Broker’ı Özgür Özatağan “Kırmızı Kapsül mü ? Mavi Kapsül mü?, İzmir Ticaret Odası Emlak Komitesi Başkanı Neşet Birlik ‘’Yönetmelik ile gelen fırsat ; vizyonunuzu yenilemek, ‘’Aile  Yaşam Koçu Gizel  Hazan ‘’Yeni Dünyam Harika’’, Remax Pasha  Broker’ı Yusuf Murat Genç “Farklı Bak  Fark Yarat, Fark At’’, Endeksa CEO’su Görkem Öğüt “Gayrimenkul Dijitalleşiyor, Peki Ya Siz?’’ başlıkları altında tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. 
 


Geri Dön