20 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.



Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi. Böylece İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de açılan ofislerle birlikte ERA'nın ofis sayısı 40'a yükselmiş oldu.


Atak yılı olarak seçtiği 2016 yılında büyüme ivmesini her geçen gün artıran ERA Gayrimenkul Türkiye, 6 yeni franchise ofisiyle ailesini büyütüyor. Teknoloji, altyapı ve eğitim çalışmalarına yaptığı yatırımların yanı sıra birbiri ardına ofis açan ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayı içinde 6 yeni ofisi bünyesine kattı. 


Türkiye ekonomisine duyduğu güvenle yatırımlarına hız kesmeden devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, özellikle 15 Temmuz’da gerçekleşip yankıları devam eden üzücü gelişmelerin ardından, gayrimenkul sektöründe daha durgun geçmesi muhtemel olan Ağustos ayını, 6 yeni ofisi bünyesine katarak bitirdi ve milli birlik ve beraberliğe olan desteğini istihdam sağlayarak gösterdi.


ERA; Ankara-Balgat’ta ERA Gayrimenkul CNR ofisi için Ahmet Caner, İzmir-Mavişehir’de ERA Gayrimenkul MAYER ofisi için İbrahim Kıraner, İstanbul-Maltepe’de ERA Gayrimenkul Söz ofisi için Gamze Hangül, Özgür Hangül, Selçuk Ateş, İstanbul-Şerifali’de ERA Gayrimenkul ALFA ofisi için Emre Durmuş, İstanbul-Aydınlı’da ERA Gayrimenkul KENT ofis için Tamer Tandoğan, İstanbul-Nişantaşı’nda ERA Gayrimenkul AS ofis için Banu Ekren Taş ile el sıkıştı. Böylece ERA, ofis sayısını 40’a çıkartmış oldu. 


Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markalarından olan ve dünyada 3 bini aşkın ofise sahip olan ERA Gayrimenkul Türkiye, 2016 yılını giderek yükselen bir ivmeyle bitirirken Türkiye’de gayrimenkul sektörünün kaliteli ve güvenli bir vizyonla ilerlemesine de aralıksız destek oluyor. Gayrimenkulde yüksek kazanç garantisiyle kendi işinin patronu olmak isteyen herkese kazancın yolunu gösteren ERA, Türkiye’ye güvenini, yaptığı yatırımlarla kanıtlıyor ve 2017 yılında da büyümeye devam edeceklerinin sinyallerini veriyor.


Geri Dön