29 / 03 / 2024

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 



Araç kiralama şirketi Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye ağı olan Enterprise Türkiye, Şubat ayı içerisinde 6 yeni şehir içi ofisinin açılışını gerçekleştirdiğini açıkladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Enterpriseİstanbul’da Cevahir AVM ve Ümraniye, Malatya’da Malatya Park AVM ile Alanya, Muş ve Hatay’da yeni şehir içi ofislerini hizmete sundu. 

Koronavirüs salgını sonrası yeni normale dönüşün getirdiği mobilite ihtiyacıyla birlikte geçtiğimiz yıl da ofis sayısını artıran şirketin, ülke genelinde ise toplamda 70’in üzerinde ofis sayısına ulaştığı aktarıldı. 

Enterprise Türkiye Şubat ta 6 yeni ofis açtı! 

Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün konuyla ilgili olarak, "Salgınla birlikte müşterilerimizin araç kiralama süreleri farklılaştı. Daha esnek kiralamaya yöneldik. Haftalık, aylık, 3 aylık gibi kiralamalarda artış yaşandı. Bununla beraber şehir içi lokasyonların kiralamada öne çıkmasıyla birlikte şehir içi ofis yatırımlarımıza hız verdik. Dolayısıyla, pozisyonumuzu pandeminin getirdiği yeni normale göre alarak 2020 yılında araç sayısı, ofis ve daha da önemlisi istihdam anlamında önemli oranda büyüdük. Bu bağlamda 2021 yılında yeni şehir içi ofis yatırımları yapmaya da devam edeceğiz ve yakın zaman hedefimizi 100 ofis olarak belirledik" açıklamasında bulundu.
 

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!


Geri Dön