19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

Türkiye’deki büyüme stratejisini aralıksız sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, ofislerine bir yenisini daha ekledi. Gebze Enbir ofisi, Adapazarı ve Gebze bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.



ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, bu hafta açılışını yaptığı  İzmir  ERA Ses ofisinin ardından şimdi Gebze Enbir ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor.

Gebze Enbir ofis açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, Kocaeli milletvekili adayı Cemalettin Kaflı’nın yanı sıra ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. 


Son 10 yılda ticaretin merkezi oldu

Dünya ölçeğinde 3 bin aşkın ofisiyle 35 ülkede hizmet veren Avrupa’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık zinciri olan ERA’yı, Gebze’de Birol Koç ile birlikte Gebzeliler’in hizmetine sunan Ensar Katı, açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Açılışta bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise “Gebze, gayrimenkul açısından çok kıymetli. Kocaeli’nin gerek arsa gerek sanayide, ederi en yüksek olan bölgemiz Gebze bölgesidir.  Arsaların maliyetleri İzmit’ten daha yüksek, Gebze tercihinin doğru olduğuna inanıyorum. Gebze son dönemlerde son 10 yılda ticaretin en değerli olduğu bölgedir” diye konuştu. 


Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markası olarak dünyada 3 bini aşkın ofise sahip olan ERA’nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye’de 37 ofisle faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Baygan, “İyi bir gayrimenkul danışmanı olmak Era’nın zaten dünya felsefesinde var. İzmir çok sağlam, kuvvetli ve hızla büyüyor. Yeni görüşmelerimiz de var. Gebze çok önemli bir nokta bizim için. Gebze’deki açılışı Ensar ve Birol ile birlikte yaptık, gayrimenkul sektörünün yükseldiği bu bölgede Türkiye’de 2.5 yaşında olan Era Türkiye, ofislerine bu iki dinamik genç ortağı kattık” dedi. 



Geri Dön