17 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul eğitimleri

ERA Gayrimenkul eğitimleri

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ERA Gayrimenkul İzmir'de tapu ve hukuk eğitimi verdi!

ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği eğitim desteğiyle de devam ediyor. Çıkarma yaptığı İzmir’de, ‘tapu ve hukuk’ eğitimi veren ERA, bölgedeki yatırım potansiyeline de dikkat çekti.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Durdabak tarafından kuruldu.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ERA Gayrimenkul eğitimleri Haberi

ERA Gayrimenkul eğitimleri

ERA Gayrimenkul Türkiye, “TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi” ile İzmirli girişimci ve gayrimenkul profesyonelleri ile bir araya gelerek, İzmir ve çevre illerin yatırım potansiyelinin doğru kullanılması için neler yapılması gerektiğini anlatacak. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, 29 Haziran Cuma günü İzmir Best Western Premier Hotel’de saat 12.30 -17.30 arasında “TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi” etkinliğiyle İzmirli gayrimenkul profesyonelleri ve girişimcileri ile bir araya getirecek.

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi’nde, Gayrimenkul Eğitmeni Kostas Bakas ‘’Supersonic Sonuçlar Üretmek‘’, Kişisel İnovasyon Stratejisti ve Yazar Şermin Yılmaz “Mutluluk İşimizde’’, ERA Creative Ofisi Broker’ı Yasin Kunduracı ‘’Bölgeni -1- Numara Yap’’, ERA Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen ‘’İstanbul’dan İzmir’e Gayrimenkul Piyasası‘’, ERA Dia  Ofisi Broker’ı Özgür Özatağan “Kırmızı Kapsül mü ? Mavi Kapsül mü?, İzmir Ticaret Odası Emlak Komitesi Başkanı Neşet...