19 / 04 / 2024

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...



Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olduğu için bireysel kullanıcıların ve gayrimenkul danışmanlarının referans noktası olan Endeksa, sektörün teknoloji odaklı gelişimine de katkı sağlıyor. Bu hedefle, uzun zamanda gerçekleştirmekte olduğu eğitimleri, Endeksa Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırıyor. Endeksa Master’ın hedefi alanında en iyi eğitmenlerle, tüm danışmanlara açık olan bağımsız eğitimleri artırmak ve aynı zamanda Endeksa üyesi olan gayrimenkul danışmanlarının Endeksa yeteneklerini ileri seviyede kullanmalarını hedeflemek. Bu kapsamda, Endeksa Masters ismi ile yeni eğitimini 19 Ekim tarihinde gerçekleştiriyor.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim de başlıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi koşullarında kısıtlı sayıda yüz yüze katılımcıyla yapılacak ve aynı zamanda online şekildeyayınlanacak eğitimde, Satış Küpü Sales and Marketing Solutions Eğitmeni Kürşat Tuncel ve Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt önemli bilgiler verecek. “Hareketli Piyasalarda Gayrimenkul Değer Tespiti” isimli eğitimde içinde yer aldığımız piyasa koşullarında gayrimenkul değer tespitinin detayları masaya yatırılacak. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz şekilde gerçekleştirilecek eğitime online katılmak için kayıt olmak yetiyor.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim de başlıyor!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili olarak, “Şimdiye kadar pek çok değerli eğitmen ile eğitimler gerçekleştirdik. Kullanıcılarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler sebebiyle bu eğitimlerimizi artırmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Endeksa Masters adı altında önümüzdeki dönemde de pek çok değerli eğitmen ile eğitimlerimize devam edeceğiz. Endeksa Masters, kişisel gelişime önem veren yeni nesil gayrimenkul danışmanlarının tek adresi olacak.” şeklinde konuştu.

Endeksa KiraTrink ev sahipleri ve kiracılara kolaylık sağlayacak!


Geri Dön