19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.



ERA Gayrimenkul Türkiye, son olarak İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de girişimcilerle bir araya gelerek, altın öğütler verdi. ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, gayrimenkul sektöründe olmak isteyen girişimciler nasıl bir yol izlemeli, sektöre girme düşüncesi var ise ilk dikkat etmesi gereken kriterler, gayrimenkul sektörünün yatırım maliyeti, getirileri konularındaki tecrübelerini paylaştılar. 

Kadir Tümen , “Günümüzde girişimciliğin yaşı giderek düşüyor. İnsanlar emekli olduktan sonra hayalleri peşinde koşarken artık üniversiteyi bitirdikten sonra kendi işini kurmak isteyenlerle dolu. Biz de bu girişimcilerimizle bir araya gelerek edindiğimiz tecrübeleri paylaşmak istiyoruz. Çünkü nereden başlaması gerektiğini öğrenmek girişimciliğin ya da yeni bir işin ilk ve en önemli adımıdır. Sektörde fark yaratan işler yapabilmeleri için biz ERA Gayrimenkul Türkiye olarak gayrimenkulde kendi işinin patronu olmak isteyenlere maliyetinden, işin risklerine kadar tüm detayları kendilerine uygulamalı olarak verdiğimiz eğitimlerde aktarıyoruz” diye açıklama yaptı. 

İzmir girişimciler için fırsat… 

Yatırım amacı ile konut satın alma dinamiklerinin 2017 yılından itibaren değiştiğini ve yeni bir döneme girildiği dile getiren Kadir Tümen; “2017 yılında % 11,3 artan konut satış fiyatlarının, İzmir’de Türkiye ortalamasının çok üzerinde % 19,4 artığını görüyoruz. Bu da İzmir’de hala bir talep olduğunu, hem gayrimenkul yatırımcısının hem de gayrimenkul danışmanının iyi değerlendirmesi gereken bir fırsat olduğunu göstermektedir” diye konuştu. 
 


Geri Dön