26 / 04 / 2024

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.



ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, “ İzmir, Türk gayrimenkul sektörü açısından kritik öneme sahip. Yabancıya mülk satışı ve kentsel dönüşüm  İzmir  için çok önemli iki konu. Ege’nin incisi, sektör için lokomotif şehirlerimizden” dedi.


2012 yılında girdiği Türkiye pazarında, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, geleceğini gayrimenkul sektöründe gören İzmirli girişimcilerle bir araya geliyor. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, ‘Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını’ başlıklı seminerde İzmirli girişimcilere sektörün püf noktalarını ve ERA Türkiye’nin başarı hikâyesini aktaracak. Tümen, ücretsiz olarak düzenlenecek seminerde bir de gayrimenkul sektörü hakkında sunum yapacak.


İzmir, gayrimenkul sektörünün lokomotif şehirlerinden


İzmir’in, sektör gelişimi açısından kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Kadir Tümen, “ Bu güzel şehrin girişimci insanlarıyla buluşacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İzmir, gerek ticari potansiyeli, gerekse doğal güzellikleriyle Türkiye’nin lokomotif şehirlerinin başında geliyor. Yabancıya mülk satışı ve kentsel dönüşüm İzmir’in en önemli iki gündem maddesi. Biz burada, bugüne kadar edindiğimiz tecrübeleri, girişimci arkadaşlarımızla çok güzel bir sohbet ortamında değerlendirme imkanı bulacağız” dedi.


7 Kasım Perşembe günü saat 17.00’de, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenecek olan seminere yoğun katılım bekleniyor. 



Geri Dön