26 / 04 / 2024

Erbil Real Estate Fair 2013'ün onur ülkesi Türkiye seçildi!

Erbil Real Estate Fair 2013'ün onur ülkesi Türkiye seçildi!

Türkiye Erbil'in ilk ve tek gayrimenkul ve yatırım fuarı Erbil Real Estate Fair 2013'te "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak...



Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, Erbil’in ilk ve tek gayrimenkul fuarı Erbil Real Estate Fair 2013’ün "Onur Ülkesi" seçildi.


ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, Türkiye’den GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği),İNDER(İstanbul İnşaatçılar Derneği)ve REIA (Uluslar arası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) gibi derneklerin de desteklediği, E.R.E.F, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.


Neden Türkiye?

E.R.E.F 2013 Fuarı'nda Türkiye, ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının yükselişe geçmesi nedeniyle "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak.  Çünkü gayrimenkul sektörünün giderek gelişmekte olan potansiyeli, yabancı yatırımcı açısından önemli olanaklar sunuyor. Bu da Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar nezdinde bir cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesi olarak görülebilir.


“Onur Ülke” ünvanı, Türkiye’deki başarılı projelerin görücüye çıkması, var olan potansiyelin gösterilmesi ve ülkemizin gayrimenkul sektörünün tanıtılması açısından çok büyük bir ayrıcalık.

Türkiye’nin fuar alanında diğer ülkelerden göre ön plana çıkartılarak konumlandırılacağı, Türkiye’ye odaklı konferansların ve yurtdışı basın tanıtımlarının gerçekleşmesi gibi pek çok özel hakka sahip olacak Türk firmaları; markalar, sektör ve dev projeler ile ilgili net bir bakış açısı kazanma ve geleceğin ortaklarıyla buluşma imkanı yakalayacak. 


İlk yılında Onur Ülke kapsamında Türkiye’ye özel bir konferans düzenlenecek ve Türkiye gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini ortak bir alanda dünyaya tanıtma şansı yakalayacak. Kuzey Irak Yerel Yönetimi Sanayi Bakanı Sayın Sinan Çelebi’nin de konuşmacı olacağı konferansta, Türkiye’den REIA derneği başkanı Sayın Kerem Bilge ve Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz konuşmacı olarak yer alıyor. Sektördeki son gelişmeler ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörü konuları üzerine fuarın ikinci günü boyunca uluslararası katılımcılara yönelik dört oturum gerçekleşecek. 


Neden Erbil?

Erbil, yatırımların hızla büyüdüğü, 25 milyon nüfuslu, petrol zengini Irak’ın en güvenli ve en çok yatırım yapılan şehridir. Milyon dolarlık 20'nin üzerinde alışveriş merkezi, 100'lerce otel ve prestijli iş merkezleri projeleri ile “Geleceğin Dubai”si olma yolunda adım adım ilerlemektedir. Emlak, gayrimenkul yatırım ve geliştirme alanlarında, ülkemizdeki sektör şirketleri için eşsiz bir pazardır. Resmi verilere göre 2009 yılından itibaren artan bir performansla Irak, Türkiye'nin en çok ihracat yaptığı ülkedir. E.R.E.F ise Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülke olan Irak’ta, sektörün tek ihtisas fuarıdır. 


Katılımcı ve ziyaretçileri neler bekliyor? 

E.R.E.F’te marka ve projelerini tanıtan pek çok firma yer alacak. E.R.E.F bu firmalara uluslararası arenada Türkiye’deki başarılı projelerin tanıtılması, Türkiye’deki potansiyelin gösterilmesi ve sektörün tanıtılması için bulunmaz bir fırsat yaratıyor. Ayrıca dünyadaki trendleri takip ediyor olabilmek mutlaka Türkiye'deki projelere de yansıyor. Gayrimenkul sektörü açısından ise uluslararası arenada yer almak isteyen markalar E.R.E.F fuarının en önemli ziyaretçileri arasında yer almalı.


Irak’lı yerel fuar organizatörü TIME EXPO tarafından düzenlenen E.R.E.F, 10 bin metrekare alanda yapılıyor. İlk yılında 170 katılımcının yer alacağı  ve dünyanın önde gelen şehirlerinin temsil edileceği fuarda Türkiye’den sivil toplum kuruluşlarıyla firmaların da aralarında bulunduğu ortak bir katılım olması bekleniyor. 


Irak’ta Sektörün ilk ve Tek İhtisas Fuarı

Erbil’in ilk ve tek gayrimenkul ticaret fuarı E.R.E.F – Erbil Real Estate Fair, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuaralanı’nda düzenlenecek. Erbil,  bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının, mimarlar ve tasarımcıların, belediye, otel gruplarını ve şehir planlamacılar ile buluştuğu dünyanın önde gelen emlak pazarlarından biridir. E.R.E.F tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul profesyonellerine yönelik, karar vericileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat yaratmak amacındadır.


“Onur Ülke Türkiye”tanıtımlarıyla ilgili detaylı bilgiye ARI Fuarcılık'tan ulaşabilirsiniz. www.arifuarcilik.com



Geri Dön