26 / 04 / 2024

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...



AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmaları inceledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2017'de 55 hektarlık alanda inşa edilmeye başlanan ve 2 etap olması amaçlanan OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölümün alt yapısı tamamlandı, yol ve elektrik çalışmaları ise devam ediyor.

Arvas ile Mehmetbeyoğlu, yürütülen çalışmaları inceledi, yetkililerle görüştü. 

Milletvekili Arvas, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 ile komşu olan Erciş'in yapılan yatırımlarla hak ettiği yere geleceğine inandığını kaydetti. 

Yatırımların parsellerini alabilecek duruma geldiğine dikkat çeken Arvas, "İlçemizde istihdama yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Bu yatırımlar bir çok insana iş imkanı sunacak. Yakında yeni projelerimizi açıklayacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a, bakanlık temsilcilerimize, ilçe kaymakamımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Mehmetbeyoğlu ise en büyük dertlerinin ilçeyi hak ettiği yere getirmek olduğuna vurgu yaptı. 

Organize Sanayi Bölgesinin şehri ticaret merkezi konumuna getireceğini dile getiren Mehmetbeyoğlu, şöyle konuştu:

''Bu önemli yatırımın Erciş'e getirilmesinde başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a, kıymetli bakanlık temsilcilerimize ve Van Milletvekili Abdulahat Arvas'a teşekkür etmek istiyorum. Bölgenin önemli yatırımcılarını ilçemize davet etmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte insanlarımıza istihdam sağlama hedefimiz var." 

Van'da gündem Erciş'in imar planları!


Geri Dön