25 / 04 / 2024

Erden Timur: Körfez ve ABD'den proje teklifi yağıyor!

Erden Timur: Körfez ve ABD'den proje teklifi yağıyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Konseptlerimize olan ilgi nedeniyle Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Körfez yatırımcısından çok sayıda proje geliştirme teklifi alıyoruz" dedi.




 Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Körfez yatırımcısından çok sayıda proje geliştirme teklifi alıyoruz" dedi. 


NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk gayrimenkul sektöründe mütekabiliyet yasasının etkilerinin yadsınamaz düzeyde olduğu belirterek, "Markalı konut piyasasında yasayla birlikte gözle görülür bir hareketlilik yaşanmaktadır. Ülkemizde gayrimenkul her zaman en kârlı yatırım aracı olma özelliğini koruyacaktır. Türkiye'nin jeopolitik konumu yabancı yatırımcıyı ülkemize çekmektedir" dedi. Mütekabiliyetle birlikte sektörde önemli bir hareketlenme yaşandığını belirten Timur, "Nef olarak tüm platformlarda duruşumuzu global pazarlama stratejileriyle yabancı yatırımcılara aktarmaya da çalışıyoruz. Konseptlerimize olan ilgi nedeniyle Avrupa başta olmak üzere Amerika ve Arap yatırımcılardan gelen proje geliştirme teklifleri almaya devam ediyoruz" diye devam etti. 


Akşam Ek 


Geri Dön