26 / 04 / 2024

Eren Talu'nun 5 yıl hapsi isteniyor!

Eren Talu'nun 5 yıl hapsi isteniyor!

İşadamı Eren Talu'yla boşanma davası devam eden Defne Samyeli, özel hayatına müdahele ettiği gerekçesiyle Talu'ya bir dava daha açtı



İşadamı Eren Talu hakkında, boşanma aşamasında olduğu spiker eşi Defne Samyeli'nin elektronik postalarını izinsiz olarak aldığı ve 3. kişilere gönderdiği iddiasıyla 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Talu'nun şikayetçi Samyeli'ne gelen özel elektronik postaları başkalarına göndererek "haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek'' suçunu işlediği belirtilerek, Eren Talu'nun 1 ile 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanması istendi.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan haberler

Talu'ya 'Özel hayat' davası
  
İşadamı Eren Talu'yla boşanma davası devam eden Defne Samyeli, özel hayatına müdahele ettiği gerekçesiyle Talu'ya bir dava daha açtı.

Eski manken ve haber spikeri Defne Samyeli, boşanma aşamasında olduğu eşi Eren Talu hakkında, e-postalarını izinsiz olarak alarak üçüncü kişilere dağıttığı iddiasıyla dava açtı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede aynı zamanda Talu'nun kıskançlıkla bazı senaryolar ürettiği, Samyeli'nin özel hayatını farklı şekillerde afişe ederek başkalarına anlattığı gibi iddialar da bulunuyor. Önümüzdeki günlerde başlanacak mahkemede, Eren Talu 1 ila 5 yıl arasında hapis istemiyle yargılanacak.
Akşam/Yener Ekinci

 


Geri Dön