24 / 04 / 2024

Erer Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Erer Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Kaba ve Mustafa Erdener tarafından kuruldu.



Erer Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Kaba ve Mustafa Erdener tarafından kuruldu. 


Erer Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Mesleki yeterlilik, personel belgelendirme ve eğitim hizmetlerinin, yerli veya uluslararası mevzuata göre tarafsızlıkla yapılması. 2-Tüzel ve özel kişi, ürün, sistem ve yöntem belgelendirme işlemleri ile hizmetlerinin verilmesi; deney ve kalibrasyon işlemleri ve hizmetlerinin verilmesi. 3-Makine, uçak, otomotiv, elektrik, elektronik, bilgisayar, bilgisayar teknolojileri ve diğer mühendislik konularında araştırma geliştirme, mühendislik, simülasyon, danışmanlık ve test hizmetlerinin verilmesi ve satın alınması 4-Her türlü test ve simülasyon cihazı, test ve simülasyon yazılımlarının alım satımı, ihracatının ve ithalatının yapılması. 5-Her türlü test ve simülasyon cihazları ve yazılımlarıyla ilgili araştırma geliştirme, danışmanlık, yazılım ve donanım destek hizmetlerinin verilmesi ve satın alınması. 6-Her türlü makine malzeme ve yedek parçalarının alım satımı,  ihracatının ve ithalatının yapılması.  Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için; a- Yurt içinde ve yurt dışında çalışma konuları ile ilgili olarak kurulmuş kurulacak şirket müessese ve firmalarla ortaklıklar kurabilir, bunlara iştirak edebilir ve devir alabilir. Bu şirket,müessese ve firmalarla teminatlı teminatsız borç almak işlemlerine girişebilir bankalar ve diğer mail kuruluşlardan alacağı krediler için teminat verebilir karşılında teminat alabilir. b-Sahibi bulunduğu taşınır veya taşınmaz malları kısmen veya tamamen başkalarına kiraya verebilir. c-Çalışma konusu ile ilgili olarak yurt dışında ticari yatırım yapabilir şubeler açabilir yurt içindeki ve yurt dışındaki fuarlara katılabilir. d-İştigal mevzu ile ilgili olarak gayrimenkuller alabilir, satabilir, gayrimenkul sahipleri ile mukaveleler aktedebilir, kiraya verebilir, üzerlerinde inşaat yapabilir, tesis kurabilir, gayrimenkuller ve bunların müteferrik hakları her şeklinde tasarruf edebilir, gerek şirketin gerekse üçüncü şahısların üzerindeki malları şirket leyh ve aleyhine rehin ipotek ve sarı hakları tesis kabul ve fesih edebilir, ayni ve nakdi teminatlar verebilir, kabul eder veya bu hakları kabul eder kat mülkiyeti kurar, yeşil saha ve yola isabet eden arazi parçalarını kamu yararına terk edebilir, iktisap edilen gayrimenkullerin tescil, terkin veya kabul edebilir. e-Konusu ile ilgili işler için mağazalar açabilir tesisler kurabilir tesis kiralayabilir işletebilir işlettirebilir veya kurduğu tesisleri başkalarına kiralayabilir



Geri Dön