18 / 04 / 2024

Erginci İnşaat'tan 4 yeni proje yolda!

Erginci İnşaat'tan 4 yeni proje yolda!

Erginci İnşaat, Bahçelievler Adnan Kahveci Parkı'nda inşa ettiği lüks konutların ardından Basın Sitesi ve Poligon'da 4 yeni projeye daha imza atıyor.



İnşaat sektöründe yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren Erginci İnşaat, Bahçelievler Adnan Kahveci Parkı'nda inşa ettiği lüks konutların ardından Basın Sitesi ve Poligon'da 4 yeni projeye daha imza atıyor.

Bahçelievler'de inşaatı tamamlanan konutlarda yerleşimin başladığını, satışların ise devam ettiğini dile getiren Erginci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erginci, "Toplam 60 daireden oluşan yeni projelerimizi de 2009 yılının 8'inci ayında tamamlamayı planlıyoruz" diye konuştu.

Pozitif Alanlar
Yeni projelerinde de lüks dairelere yer vereceklerini, dairelerin kapalı otoparkı bulunacağını ve merkezi ısıtma sistemi kullanılacağını belirten Erginci, tüm konutların deniz manzarasına sahip olacağını söyledi. Erginci şöyle devam etti: "İnsanlar artık evlerinde daha çok vakit geçiriyorlar. Bu sebeple biz de üzerinde çalıştığımız projelerde konforu ve rahatlığı sağlamaya çalışıyoruz. Onlara pozitif yaşamı sunuyoruz."

Ev almayı düşünenlerin fiyatların daha da düşeceğine dair bir beklentisi olduğunu, fakat bundan sonra düşüş yaşanmayacağını vurgulayan Erginci, "Geçmişe oranla faizler oldukça yüksek. Mart ve Nisan aylarında faizlerin düşeceğini ve konut fiyatlarının yükseleceğini düşünüyorum" dedi.

Yeni Asır

Geri Dön