25 / 04 / 2024

Erguvan Premium Residence fiyatları!

Erguvan Premium Residence fiyatları!

Firma: Erguvan İnşaat

Proje: Erguvan Premium Residence

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de konumlandırılan Erguvan Premium Residence projesi 284 adet daireden oluşuyor. Erguvan Premium Residence fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor.




İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de konumlandırılan Erguvan Premium Residence Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor.


Erguvan Premium Residence Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon daire alanları 45 metrekare, 2 oda 1 salon daire alanları ise 75 ile 80 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


Erguvan Premium Residence fiyatları!


Erguvan Premium Residence fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 295 bin TL'den , 2 oda 1 salon dairelerde ise 450 bin TL'den başlıyor. 


Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Residence Pendik projesinde yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım banka kredisiyle ödenebiliyor. Ayrıca Pendik Erguvan Premium projesinde yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan kısım yıl sonuna kadar vadelendiriliyor. 


Erguvan Premium Residence projesi konum olarak  Kurtköy’ün girişinde  Ankara  caddesi üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde inşa ediliyor.  Proje 13 bin arsa alanına sahip.


Projede daire sahiplerine yüzme havuzu, güneşlenme alanları, sauna, türk hamamı, fitness salonu, pilates salonu, masaj ve spa alanları, toplantı salonları, çok amaçlı oyun odaları (bilardo,masa tenisi, play station, langırt, sinema odaları vs.) ve akustik odalar gibi donatılar sağlanıyor. 


Adres:  Ankara  Caddesi No:488 Kurtköy-Pendik/İstanbul


Tel: 444 5 374 

Web:  http://erguvaninsaat.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön