26 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.



Eroğlu Gayrimenkul 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Cityscape Global’da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor. Eroğlu Gayrimenkul’un inşaat sektöründe imza attığı projeleriyle yer aldığı fuara bu yıl 26 adet 272 firma katılıyor. Fuara 45 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.


Bu yıl üçüncü defa Cityscape Global’a katılan Eroğlu Gayrimenkul, kentin yeni merkezi Seyrantepe’deki Skyland İstanbul, Platform Merter ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanıtıyor.


GYODER kampanyasına destek projeler

Eroğlu Gayrimenkul’un, Cityscape Global’da tanıtacağı Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Platform Merter’in yanısıra Yeni Moda, GYODER’in hayata geçirdiği yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli konut satış kampanyasına dahil olan projeler arasında yer alıyor.


Yüzde 20 peşin, kalan yüzde 80’e 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyasında sadece Skyland İstanbul’a özel ek avantaj olarak 60 ay vade farksız özel ödeme planı sunuluyor.


Eroğlu Gayrimenkul‘un yeni satış kampanyası ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Eroğlu Gayrimenkul, Dubai Cityscape Fuan'nda yatınmcılanyla üç projesini buluşturdu. Seyrantepe'deki Skyland İstanbul, Platform Merter ve Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projelerini tanıtan şirket, yatırımcılara ödeme kampanyası hakkında bilgi verdi. GYODER'in hayata geçirdiği yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz ve 120 ay vade seçeneği sunan kampanyaya dahil olan projelere fuara katılanlar yoğun ilgi gösterdi. 



Sözcü


Geri Dön