26 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi adres ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yer alan kampanyaya göre 15 Ekim'e kadar home ofisler 645 bin TL'den satışa sunuluyor...



Avrupa Yakası Seyrantepe'de  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından Skyland İstanbul, rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezi konsepti ile yeni bir yaşam alanı sunuyor.


Eroğlu Gayrimenkul  Skyland İstanbul  satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje lokasyon olarak, Seyrantepe metro istasyonuna, Türk Telekom Arena Stadyum'una ve İstinye Park'a yakın mesafede yer alıyor.


Konut alanı 100 bin metrekare olan Skayland İstanbul Projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri ile yükseliyor.


Skyland İstanbul satış fiyatları kapsamında projedeki 83 metrekare büyüklüğündeki home ofisler 645 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


3 blok olarak planlanan ve teslimlerinin 2016 yılında yapılmaya başlanması hedeflenen Skyland İstanbul Seyrantepe, 46 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Konut büyüklükleri 52 metrekare ile 322 metrekare arasında değişen Eroğlu Skayland İstanbul, 90 bin metrekarelik avm alanı ve 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip.



Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi


Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul



 Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!


Telefon: (0212) 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön