24 / 04 / 2024

Eroğlu Seyrantepe satış ofisi nerede?

 Eroğlu Seyrantepe satış ofisi nerede?

Firma: Eroğlu Yapı

Proje: Seyrantepe Mix Project

Eroğlu Yapı imzası taşıyan Seyrantepe Mix Project'in satış ofisi, proje ile aynı yerde, İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena'nın yan tarafında konumlamıyor...



İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Seyrantepe Mix projesi 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede, AVM, rezidans, otel, ofis ve ticari birimler yer alacak.


105 bin metrekare ticari alan üzerinde konumlanan İstanbul Seyrantepe Mix Project'te, konut alanı 106 bin metrekare, ofis alanı 110 bin metrekare, otel alanı 70 bin 500 metrekare, servis alanı 12 bin metrekare ve otopark alanı ise 293 bin metrekare olarak tasarlandı.


 Eroğlu Seyrantepe satış ofisi nerede?


830 konuttan meydana gelecek Eroğlu Mix Seyrantepe projesinde daireler 313 bin TL ile 2 milyon 330 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.


Eroğlu Yapı  Seyrantepe Mix Project  satış ofisi, projenin yanı başında, İstanbul Şişli'ye bağlı Seyrantepe'de, Türk Telekom Arena'nın yanında, Kağıthane ve Maslak'a komşu olarak konumlanıyor. Eroğlu Mix Project Seyrantepe'ye Taksim Metrosu'ndan 4. Levent durağında indikten sonra Seyrantepe yönüne aktarma yapılarak ulaşım sağlanıyor.


İstanbul Eroğlu Seyrantepe Mix Project'te; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, dinlenme alanları, kapalı çocuk oyun alanı, spor salonu, sauna, buhar odası bulunuyor.


444 37 97

www.eroglu.com

Merve AKDOĞAN


projeye sor



Geri Dön