19 / 04 / 2024

Eroğlu Skyland İstanbul'da 4 bin 900 TL taksitle!

Eroğlu Skyland İstanbul'da 4 bin 900 TL taksitle!

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam eden Skyland İstanbul projesinden 4 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.



Eroğlu Yapı'nın inşa ettiği Skyland İstanbul, 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL taksit seçeneği ile rezidans sahibi olmak isteyenler için en cazip yatırım teklifini sunuyor. Yeni kampanyadan yararlanmak isteyenler, huzur, güven ve kaliteyle özdeşleşen rezidanslara hemen taşınma imkanına sahip. Kampanya kapsamında ofisler ise 50 ay vade farksız 9 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcıları bekliyor.

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunan Skyland İstanbul, 0.98 faizli 120 ay 4 bin 900 TL taksit ile İstanbul’un zirvesine, üstün standartlarda bir rezidans yaşamına davet ediyor. Kampanya kapsamında yatırımcılara, stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri içeren Tower Residence, geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler, 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı ile özellikle de çocuklu ailelerin vazgeçilmezleri arasında yerini alan Sky Residence sunuluyor. Skyland İstanbul sakinleri akıllı bina teknolojileri aracılığıyla concierge hizmetlerine erişebiliyor, teknik servis, sağlık görevlisi ve alışveriş gibi çeşitli hizmetlerden yararlanabiliyor. Rezidanslardaki iklimlendirme teknolojisi, farklı mekânlarda farklı ısı değerleri oluşturarak daha konforlu ve tasarruflu bir yaşama olanak sağlarken, touch panel, tüm aydınlatma ve iklimlendirme sisteminin mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebilmesi ile ön plana çıkıyor.


9 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla modern iş yaşamına uygun ofis sahibi olun!

Kampanya kapsamında ayrıca, Skyland İstanbul bünyesinde yer alan, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar içeren Tower, Loft ve Flat ofisler, 50 ay vade farksız 9 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla sunuldu. Skyland Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getiriyor. Tek katta 190 metrekaren 4 bin 600 metrekareye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Toplam 7 kattan meydana gelen Flat Ofisler ise tek katta 1100 metrekare alan sunarken, birleştirilebilir katlarıyla Cendere caddesi üzerinden direk giriş imkanı da sağlıyor. 6 bağımsız bölümden meydana gelen Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da hayatı kolaylaştırıyor.

 www.skylandistanbul.com


Geri Dön