23 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı, Bursa Projesi Harmony Towers'ı bugün satışa çıkardı!

Eroğlu Yapı, Bursa Projesi Harmony Towers'ı bugün satışa çıkardı!

Eroğlu Yapı, bu yıl 17. düzenlenen, Fransanın Cannes şehrinde yapı ve inşaat ağırlıklı düzenlenen uluslararası MAPIC Fuarında da tanıttığı Bursa projesi Harmony Towers'ı bugün satışa çıkardı



Eroğlu Yapı, bu yıl 17. düzenlenen ve Fransanın Cannes şehrinde yapı ve inşaat ağırlıklı düzenlenen uluslararası MAPIC Fuarında da tanıttığı Bursa projesi Harmony Towers'ı bugün satışa çıkardı.

1 oda 1 salon konutlardan 4 oda 1 salon konutlara kadar daire seçeneğinin yer aldığı Harmony Towers 3 blok ve 2 kuleden meydana geliyor.

Bursa'da yer alan Harmony Towers Karma Kullanımlı (Mixed-Use) proje'de 323 konut bulunuyor. 6 katlı bloklardan meydana gelen Harmony Towers'ın 2013 yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Eroğlu Yapı Hakkında

Eroğlu Grubunun tekstil ile başlayan 35 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteriyor.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursada projeler geliştiren Eroğlu Yapının gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor.

Eroğlu Yapı; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başladı. 2008de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVMnin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Yapı, 2010da ise Oksizen Konaklarının daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza attı. 2011 yılında İstanbul Lounge-2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa ve Antalya projelerine başlayan Eroğlu Yapı; 2011 yılında toplamda yaklaşık 2,5 milyar TLlik yatırım yapmayı öngörüyor.

Eroğlu Yapı, 2012 yılında 5 yeni proje geliştirerek toplam yatırım miktarını 3,2 milyar TLye ulaştırmayı hedefliyor.

Telefon : +90 (212) 652 32 32 (pbx)
Faks : +90 (212) 451 06 66
E-Posta : [email protected]
http://www.erogluyapi.com.tr/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön