19 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.



Geçen aralık Aralık ayında güzel oyuncu Naz Elmas'la (36) evlenen işadamı Erol Özmandıracı (52) aleyhine daha önce uzaklaştırma kararı aldıran ve 20 bin TL'lik tedbir nafakası davası süren eski hostes sevgilisi Merve Nur Başbuğ, yeni bir dava daha açtı.

Takvim'den Ali Oktay'ın haberine göre, oyuncu Naz Elmas, 2018 yazında aşk yaşamaya başladığı işadamı Erol Özmandıracı ile Aralık'ta nikah masasına oturmuştu. Çift balayına da Malpler'e gitmişti.

Başbuğ, iki hafta kadar önce Özmandıracı'nın çalışanının Maslak'ta oturduğu konuta gelip, evin satışa çıkarıldığını ve boşaltmasını istediğini bildirerek, kendisine ve küçük kızına başka bir ikamet tesis edilinceye kadar oturduğu konut tedbir konulmasını istedi.

6 sene önce uçakta tanışan çift, 4 sene birliktelik yaşadı. İlk olarak, baba ile çocuk arasında kişisel ilişki kurulması için dava açan Merve Başbuğ, 20 bin TL'lik tedbir nafakası için de mahkemeye başvurdu.

Mahkeme, Erol Özmandıracı'nın müteahhitlik firmasının yaptığı Maslak'taki HillSide Suites Sitesi'nde oturan Merve Başbuğ'un dairesini, tedbiren anne ve 2 yaşındaki küçük kızın kullanımına tahsis etti. Başbuğ'un avukatı Handan Bakbak konuyla ilgili olarak, "Küçük bu eve alışmıştır. Okulu buraya çok yakındır. Anne çocuğuyla ilgilendiği için asgari ücret karşılığı part-time şekilde bir inşaat firmasının lansman ekibinde çalışmaktadır. Kira ödeyecek durumu da yoktur" şeklinde konuştu.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

Erol Özmandıracı kimdir?


Geri Dön