25 / 04 / 2024

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...



Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Tuba Kalçık, bugünkü köşesinde Merve Nur Başbuğ ile ropörtajına yer verdi. Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini zorla evden çıkardığını, vergiyle ilgili bir evrak diyerek kira kontratı imzalattığını söyledi. 

İşte Tuba Kalçık'ın o yazısı...

Hostes Merve Nur Başbuğ, geçtiğimiz yıl Naz Elmas’la evlenen eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında GÜNAYDIN’a şok suçlamalarda bulundu.

İş adamı Erol Özmandıracı'nın, kızının annesi Merve Nur Başbuğ tarafından mahkemeye verildiğine dair haberler gündeme bomba gibi düştü. Maddi durumu yerinde olan Özmandıracı'nın çocuğunun zaruri ihtiyaçlarını bile vermiyor olması beni şaşırttı. Üstüne üstlük 2.5 yaşındaki kızını nüfusuna da almış Erol Bey, yani istememe durumu da yok. Ben de Başbuğ'u arayarak olayın perde arkasını sordum. Başta konuşmak istemedi ama yaşadıklarının birçok kadına ders olması açısından konuşmaya ikna oldu. Bu iddialarına cevap vermek isterse Özmandıracı her zaman bu hakkını köşemde kullanabilir.

Erol Bey kızına ve size maddi olarak yardımda bulunmadı mı?sorusuna Başbuğ, şöyle yanıt verdi:

"Ne yardımı, beni evden attı. Annemde yaşadım aylarca. Sonra olay basına yansır diye çekinince beni yine kendi yaptığı bir sitedeki eve yerleştirdi. Şimdi de ev ipotekli bahanesiyle yüzlerce evi varken beni buradan da atmaya çalışıyor, "Başının çaresine bak" diyor. Ama bir babanın sahip çıkamadığı kızına yüce Türk mahkemesi sahip çıktı ve ev mahkeme kararıyla kızımla bana tahsis edildi. Kızımı yılda üç-dört defa görüyor. Ona karşı açtığımız davanın sebebi; hem Erol'un kızı ile düzgün bir ilişki kurmasını sağlamak, hem de nafaka vermesi için. Maddi olarak makul koşullarda kızımın yaşam standardını sağlamak için mücadele veriyoruz. Haklı ve mağdur olan benim."

Naz Elmas'la olan fotoğraflarını gördüğünde aralarında büyük bir kavga çıktığını beliren Başbuğ, "Evden ayrıldı. Bana da "Evimi boşalt yoksa seni zorla çıkartırım" diye mesaj attı. Kızım daha 1 yaşında bile değildi. Nereye gidecektim? Hemen ev bulup nasıl yerleşecektim? Bu kadar vicdansız olamaz diye düşündüm. Ama gerçekten vicdansızmış. Çıkmayınca önce evin suyunu, sonra elektriğini kesti. Sonra da güvenlikleri göndererek eşyalarımı çıkarttı evden. Bu arada bu kadar olay arasında bana vergiyle ilgili deyip, düzmece bir kira kontratı imzalatmıştı. Meğer bu beni istediği zaman evden atmak için düzmece bir evrakmış" diye konuştu.

Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden ağır suçlama!

 


Geri Dön