28 / 03 / 2024

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.




"Kentsel Dönüşüm Ödülü" sahibi Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.


Son günlerde Yıldırıma bağlı Piremir Mahallesi'nde yaşanan gelişmeler üzerine açıklama yapma zorunluluğunun oluştuğunu bildiren Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, "Bursa'nm ve Yıldırım'm kent vizyonuna değer katıp, katkı sağlayan firmamız Erol Saçmacı İnşaat, öz kaynakları ile çok kısa zamanda sayın müşterilerimizin teveccühü ve güveniyle konut alanında lider firma olmayı başarmıştır. Bursa ve Yıldırım sevdalısı olarak güvenli, sağlam ve konforlu konutlar inşa etmeyi sürdüreceğimizi sayın müşterilerimize duyururuz" dedi. 


KAMUOYUNA DUYURU! 

Bir takım kişilerin firmanın Piremir'den çekildiği ve kendilerinin belediye adına buralarda inşaat yapacağı yönünde dedikodu yaydığına dikkati çeken Saçmacının açıklaması şöyle: "Son günlerde Yıldırım- Piremir Mahallesinde sözleşme yaptığımız yer sahiplerimizin ve müşterilerimizin kapısı çalınarak Erol Saçmacı İnşaat'ın Piremir Bölgesi'nden çekildi ve bundan sonra bu bölgede inşaat yapmayacak denilmektedir. Bu kişiler kendilerinin ise Yıldırım Belediyesi müteahhitleri olduklarım belirterek artık Yıldırım Belediyesi müteahhitleriyle bu sözleşmelerin yapılacağını ifade etmekte ve "Evlerini belediyenin inşaat firması olarak biz yapacağız' 'şeklinde müşterilerimizin aklını bulandırmaya çalışmaktadır. Bu kişiler bölgede dolaşıp hayatın ve hukukun, doğal akışına aykırı beyanlarda bulunmaktadırlar. 



Hukuk birimimizle yapılan görüşmelerimizde, kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların ve direkt kişi ya da firma bazlı olmayıp, Devlet İhale Kanununa göre yapılması gerektiği bildirilmiştir. Yıldırım Belediyesinin ismini kullanarak, mesleki etiğe uymayan davranışta bulunan kişi ve firmalar hakkında Yıldırım Belediyesi'nin de hukuki süreci başlatacağı firmamıza bildirilmiştir. Bahsi geçen firma yâda kişiler hakkında şirketimiz hukuk birimi adli mercilere gerekli müracaatları delil, kanıt ve şahitlerle birlikte yapmıştır. Erol Saçmacı İnşaat'm öz kaynaklarıyla, Bursa'nın ve Yıldırım İlçesinin vizyonuna büyük katkı sağladığı hem kamuoyu, hem de ilgili belediyelerce takdir kazanmıştır. 


Firma olarak, çalışmalarımızın ve sözleşmelerimizin olduğu hiçbir bölgeden çekilmediğimizi ve çekilmeyeceğimizi, Yıldırım Belediyesi'nin kentsel dönüşüm adına çalışmalarını takdir ettiğimizi Kentsel Dönüşüm Ödülü sahibi bir firma olarak, Yıldırım Belediyesi'nin başlatacağı ihalelerin tümüne katılacağımızı da buradan beyan ediyoruz. Kent vizyonuna ve estetiğine katkı sağlamayı sürdürerek, güvenli ve sağlam konutlar inşa etmeyi sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."


Şehir Gazetesi


Geri Dön