20 / 04 / 2024

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erdoğan tarafından kuruldu. 



Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Konusu dahilinde hertürlü ısı , ses veya titreşim yalıtım faaliyetinde kulllanılan hammadde , mamül ve yarımamül üretimi , Yalıtım sektöründe kullanılan malzemelerin toptan ve perakande alım satımı, Binaların korunmasına yönelik iç ve dış cephe yalıtım sistemlerinin kurulması, Her türlü üretim faaliyetlerinde kullanılan kimyevi maddelerin üretimi, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı. Tüm sektörlerde kullanılan yabancı ve resmi menşeli her türlü kimyevi maddelerin, petrol artıkları ve petrol yan ürünlerinin, plastik maddelerin ve kauçuk esaslı maddelerin, elektrik malzemesinin, elektrik cihazlarının, makine ve aletlerin, suni ve tabi plastik maddelerin, deri ve köselelerin dokumaya elverişli maddelerin ihracı, ithali, alım ve satımı ve dâhili ticareti. Tüm sektörlerde kullanılan her türlü kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretimi ve üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. Konusu ile ilgili tesis, makine, alet. Edavat, techizat, nakil vasıtaları ve her türlü iş makinası satın alabilir, satabilir, kiralar ve kiraya verebilir, İşlerin bir kısmını veya tamamını taşeronlara yaptırabilir ve bunlarla sözleşme imzalayabilir.


Geri Dön