26 / 04 / 2024

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.



Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.


Fuara ofis mobilyası ve otel konseptli iki farklı stantta katılacaklarını ifade eden ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği’nin (OMSİAD) işbirliği ile hol 3'te ofis, hol 5'te kontrat konseptlerini sunduklarını ifade etti. 


Ata, 220 metrekarelik ofis mobilyası stantlarında, geçtiğimiz aylarda yenilenen logolarını da ilk kez bir fuarda kullandıklarının altını çizerek, şunları söyledi:


“ERSA Mobilya olarak fuarları oldukça önemseyen, tasarımlarımızı, projelerimizi dünyayla fuarlarda paylaşmaya dikkat eden bir firmayız. Türk mobilya dünyasını bir araya getiren, uluslararası alanda bilinen ve tanınan CNR İMOB’da yer almayı da çok önemsiyoruz. Bu yıl 3 yeni ürünümüzün yanı sıra, Ece Yalım imzalı ‘Envelope’un yeni tasarımını da ilk kez bu fuarda dünyayla buluşturduk. İtalyan tasarımcı Claudio Bellini’nin yönetici odası tasarımı Nikkey ve Arrow’u da ilk kez görücüye çıkardık. Ayrıca yeni konseptimiz ‘CORE Ideas’ da Ortadoğu, Balkanlar ve AB ülkelerinden ziyaretçi çeken fuarda yer aldı.”


Fuarda 5 yıldızlı otel odası kurgulandı 


Yalçın Ata, geçtiğimiz yıl 89 ülkeden 25 bine yakın yabancı, 85 binden fazla yerli ziyaretçinin katıldığı fuarın tek otel konseptli standının da ERSA tarafından kurulduğunu vurguladı. 


Son dönemde hayata geçirdikleri otel tasarımlarından örnekleri fuar için bir araya getirdiklerini belirten Ata, “ERSA’nın otelcilik sektöründeki tecrübelerini, çalışmalarını ve detaylı kurgularını paylaşmak adına bu fuarın büyük önemi var. Fuarda 80 metrekarelik bir alanda 5 yıldızlı bir otel odası kurguladık. Standımızı gezenler dünyanın önemli otellerinden birinde olduğu hissini yaşadıklarını ifade ediyor” dedi.


CNR İMOB, 31 Ocak’ta sona erecek.


Geri Dön