18 / 04 / 2024

Erset, iş güvenliğini artıracak yeni projeler üretiyor!

Erset, iş güvenliğini artıracak yeni projeler üretiyor!

Elektro lazer dengeleme sistemi ile yüksek iş güvenliği sağladıklarını belirten Erset Platform Şirket Müdürü Alaeddin Devlet Eminer, yaptıkları tasarım odaklı çalışmalar sonucunda platformlarda ağırlık yapan kısımları ortadan kaldırdıklarını vurguladı.



Diğer sistemlerin taşınması için bir TIR ve forklift gerekiyorken, tasarladığımız ürünlerde ise römork sistemi taşımaya yeterli geliyor. Ürün, ağır vasıtalara gerek kalmadan hem şehir içi hem de şehirler arası taşımaya olanak sağlıyor. 

İnşaat sektöründe kullanılan vinç, asansör ve hareketli platform iskele sistemleri imalatı yapan Erset Platform'un ürün portföyünde üretimini yaptığı kesme, kırma ve delme işi yapan makineler de bulunuyor. Bunun yanı sıra elektro lazer dengeleme sistemini kullandıklarını belirten Erset Platform Şirket Müdürü Alaeddin Devlet Eminer, "Bu özellik Avrupa'da birçok makinede bulunmuyor. Çift makinelerin hassas bir şekilde birbirine uyumlu çalışmasını sağlayan lazer sistemi, diğer mekanik sistemlere göre denge bozukluğunu fark ederek, üzerinde çalışan personeli uyarıyor" dedi. 

Platformlarının kendi dengesini sağlayarak, iş güvenliğini ve makine ömrünü artırdığına dikkat çeken Alaeddin Devlet Eminer, "Ürünümüz 40 metreye ulaşabilen genişlik ile sınıfının en geniş ve güvenli hareketli platform iskeleleri arasında yer alıyor. Sistem, hareketli iskele platformunun 1.5 ila 3 ton aralığındaki yükünü 200 metreye kadar taşıyabiliyor" diye konuştu. 

"İşleri kolaylaştırıyoruz" Avrupa'dan gelen ürünlerden farklı olarak, yaptıkları yeni tasarımlarla platformda ağırlık yapan kısımları ortadan kaldırdıklarını vurgulayan Alaeddin Devlet Eminer, böylelikle hem yük kapasitesini artırdıklarını hem de maliyeti düşürdüklerini söyledi. Yeni nesil platform iskelelerle ihracatını artırmaya odaklandıklarını ifade eden Eminer, şöyle devam etti: "Diğer sistemlerde bu platformların taşınması için bir TIR ve bir forklift gerekiyorken, bizim tasarımımız olan yeni mühendislik çözümlerimiz ve römork sistemi ile bu tip ağır vasıtalara gerek kalmadan hem şehir içi hem de şehirler arası taşımaya olanak sağlıyoruz." Yurtdışına açılmayı hedefliyor Hareketli platform iskele sistemlerini, iş güvenliği standartlarına uygun şekilde ürettiklerini vurgulayan Alaeddin Devlet Eminer, personel ve yük asansörleri ile sektörün ihtiyaç duyabileceği özel makine imalatı da yapabildiklerini belirtti. Eminer, yıllık 250 makine üretim kapasitelerinin bulunduğunu ifade ederek, "Önde gelen hedeflerimiz arasında, yurtdışına açılmak bulunuyor, iç pazardan çok dış pazara ürün satmayı planlıyoruz. Gelecek beş yıl içinde Ortadoğu ve Orta Asya ile T ürk cumhuriyetlerinin tamamında, Afrika'nın birçok ülkesinde marka bilinirliğimizi arıtmaya odaklandık" şeklinde konuştu. 



Dünya


Geri Dön