29 / 03 / 2024

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.



Samsun'da proje üreten Ertürk İnşaat, yeni kampanyasını başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından enflasyonla mücadeleye destek verdiklerini açıklayan şirketin yönetim kurulu başkanı Levent Ertürk, tarihi bir kampanyaya imza attıklarını söyledi.

Samsun Haber Gazetesi'nden Yunus Ünlü'nün haberine göre, Atakum'da herkesi ev sahibi yapmak istediklerini söyleyen Ertürk, konut sahibi olmak isteyenlere 0.98 faiz oranı imkanı sunuyor. 

Kampanya ile ilgili detayları paylaşan Ertürk, ''Atakum'un en güzel semtlerinden bir olan Ömürevlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her kesime hitap eden ve halkımızın bütçesine uygun olarak başlattığımız bu kampanya da evsiz insan kalmasın istiyoruz. Satışlarımız sınırlı sayıda olduğundan Samsunlular bu kampanyayı kaçırmasın'' diye konuştu.

Ertürk, konuşmasına şu şekilde devam etti: ''Son yıllarda gelişen ve büyüyen Atakum'da Ertürk İnşaat A.Ş olarak her kesime uygun kaliteli ve lüks evler yaptık. Kefil yok, senet yok, çek yok. Biz vatandaşımıza güveniyoruz. En büyük amacımız mümkün olabildiği kadar Atakum'da halkımızı ev sahibi yapmak.''

 

https://erturkgrup.com.tr/

 


Geri Dön