16 / 04 / 2024

Erzurum AVM'de etkinlikler bayramda da devam edecek!

Erzurum AVM'de etkinlikler bayramda da devam edecek!

Erzurum Alışveriş Merkezi´nin 11 ayın sultanı Ramazan ayında yoğun ilgiyle karşılanan etkinlikleri, Bayram  süresince de devam edecek



Ramazan ayında Erzurumlulara birbirinden farklı etkinlikler sunarak ziyaretçilerinin yoğun ilgisini toplayan Erzurum Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı süresince de etkinliklerine devam edecek.

Hem eski bayram günlerindeki gibi insanların kaynaşmasını sağlayacak hem de Erzurumlulara unutulmaz bir bayram yaşatacak Sema gösterileri, Karagöz ve Hacivat şovu ve Aşık Maşuk şovu gibi etkinlikler, fasıl eşliğinde bayram süresince Erzurum Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Erzurum Alışveriş Merkezi´nde eğlenceye doymayan Erzurumlular, Ramazan Bayramı boyunca sürecek bu eğlenceli aktiviteler ve çeşitli yarışmalarla hoşça vakit geçirecekler. Minik ziyaretçilerini de unutmayan Erzurum Alışveriş Merkezi, sürpriz hediyelerle çocukların da kalbini bu bayram fethedecek.

Erzurum AVM
21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum´un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bir yıldan kısa bir süre içerisinde 5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye´nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası´na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.
(0212) 270 88 10


Geri Dön